Vervoer naar By the Creek

Weten hoe je ons terrein kunt bereiken? Check hier alle vervoersopties.

Recreatieterrein Middelwaard is zeer goed te bereiken met de pendelbus, fiets, scooter, taxi of het openbaar vervoer. Lees alles over de verschillende opties om je reis zo soepel mogelijk te laten verlopen en ga voorbereid op pad!

Partybussen.nl

Vanaf de verschillende opstaplocaties bij jou in de buurt rijdt Partybussen.nl je naar ons paradijselijk stukje natuur in Middelwaard, Vianen. Regel jouw busreis samen met al je vrienden hier voor zaterdag 6 juli of zondag 7 juli.

Pendelbussen

Vanaf 11:45 uur rijden de hele dag pendelbussen op en neer vanaf Utrecht Centraal Jaarbeurszijde. Mits deze vol zitten. Volg de signing aan de Croeselaan richting de opstapplaats bij de Jaarbeurs. Wees goed voorbereid en haal je retourticket vast in de ticketshop. Check hier de exacte opstaplocatie. Tickets voor de pendelbus zijn te koop in onze ticketshop.

Fiets

Kom vooral lekker op de fiets. Er zijn fietsenstallingen dicht bij het terrein aanwezig. Vergeet je fiets niet mee terug te nemen na het evenement.

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde halte is de bushalte ‘Lekbrug Oost’ of bushalte ‘Lekbrug West’. controleer je reis van te voren op 9292ov.nl

Kiss & Ride of taxi

Heb jij iemand gevonden die zo lief is om je af te zetten? Of pak je een taxi? Check hier de exacte locatie voor de Kiss & Ride.

Parkeren

Wij adviseren iedereen om met ander vervoer naar By the Creek te komen. Kom met de pendelbus, laat je afzetten of kom met de fiets of scooter. Parkeren in omliggende straten is niet mogelijk. Kan je echt niet anders? Er is een beperkt aantal parkeerplekken beschikbaar. Let op, het parkeerterrein is 20 minuten lopen vanaf het terrein. Zorg dat je van tevoren je ticket haalt in de ticketshop.

De link naar de locatie van de parkeerplaats.

Touringcars

Touringcars dienen aangemeld te worden door een mail te sturen naar naar info@bythecreekfestival.com